Populära inlägg

torsdag 18 juli 2013

Gösatösen sa Nej! Men lika glad var jag.
En bit av partären och baksidan av Ghetto nattetid är inte så illa alla gånger.Tankarna bara försvinner vid bron och den fruktansvärt vackra natten drar med en in i tid noll...


Chrille står fokuserad och väntar på passerande gösar för de tusen olika taktikerna för att få dom att hugga.Superåttan kanske? eller kanske ormsnurren? fyrkanten kanske funkar! haha skämt o sido men man funderade på om dom ville ha gravad lax på silverfat emellanåt!


Af Chapman i nattskrud. Vad säger man? inget man bara njuter av att den är där. Lite info nedan.

af Chapman (ursprungligen Dunboyne, tidigare även G. D. Kennedy) är en tremastad fullriggare om 1 500 bruttoregisterton byggd i stål. Hon byggdes 1888 i Whitehaven i England för trafik på Australien. Hon såldes till Skandinavien 1908, tjänade som skolskepp 1915–1934 och är sedan 1949 ett vandrarhem och känt landmärke vid Skeppsholmen i Stockholm. Källa Wikipedia.

Matteus knepar ihop en världsmästarknut utan dess like! det är bra träning behövs starka knutar när vattnet börjar rinna ;)

Vackra blommor har det kommit upp med och dom stör inte ett dugg när man fiskar faktiskt fast man kan tro att dom är i vägen. Mest fint och doftar gott.

Lyckades lura den minsta gös jag någonsin fått tror jag... Aja det är en fisk och det var väl det man var ute efter.Självklart fick minstingen simma tillbaka till sina polare.Det var allt från mig denna gång. Ses snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar