Populära inlägg

lördag 15 februari 2014

140105 Drängsjön med Grabbarna grus

Det finns ju dom där dagarna då tamejfan allt är fel... Detta var i princip en sådan dag. Tidig morgon och Mr Chrill , Jim och "Micke" kom och hämtade mig. Tror jag fick ur mig nåt bubbel typ på vägen till sjön för jag är så jävulskt trött på mornarna... jaha vi kommer till sjön kastar ut alla grejer ur bilen fyller i fiskekorten och går mot vår heta vik där vi vet att vi ska få enormt mycket hugg! NEEEEEJ det är smog...

"Dimma"

jag tänker för mig själv Helvete inte idag. Värt att nämna är att jag inte fiskat bengbåge på väldigt länge och alla vet ju att dom blir inaktiva vid dimma. Gärna försvinna helt,.aja säger jag till mig själv det är bara nöta på o knatar mot den berömda platsen. Då kommer nästa härliga gudagåva rakt i fejset på mig.

 - Grabbar... Det är IS!... YAAAAY!

fy fan när det slog upp för mig att jag inte kunde köra mina hålor så gav jag bara upp. Aja får leta andra platser. På med bombsänke sopa över isen o meta med räka på kanten tills skiten blåst bort"! jag ledsnade till slut på fiske i medelhavetstyle så jag smög in på grundvattnet med ett magiskt litet flöte hehe. Full koll perfekt kast och flötet började simma in under isen.

FISSK!

hela sjön hörde min lycka över den sönderavlade öringen med huvud som en guldfisk"! Men trots allt hade jag ju väldigt trevligt sällskap och muffins så dagen blev lyckad ändå trots bananer i pajamas style is och dimma!
Ps... isen försvann senare men det blev inget mer ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar