Populära inlägg

lördag 20 januari 2018

180120 Nytt år nya mål!

Tjena alla ni som följer bloggen! nu är det 2018 och det är dags att skriva något känner jag.Vintern har känts väldigt lång för mig pga lite strul med kroppen så jag har inte varit så aktiv med fisket alls. Dock när jag haft energi så har jag fortsatt bygga om lite spön och så. Det blir hyfsat men har mycket kvar att lära! håller på med fler spön för närvarande "ombygge" så lägger upp bilder på det jag gjort framöver.
två spön jag byggt i vinter. Ett sportex haspel till vänster som blev spinn och ett ombyggt salmon ace båda 11"

Tror jag pysslat om lådorna till diverse arter ca 1520 gånger med sen det blev vinter. Jag måste få säga att karpfisket är nog det som lockar mest detta år och tror nog det är där jag kommer lägga mest krut.Målet är naturligtvis Regga på både fjällis och spegel men vi får se.

Betesbygget har stått helt stilla men har nya uppritade beten så får ta tag i det helt enkelt när det finns tid!

Gäddfisket blir som sedvanligt krut på våren och hösten.får se hur det går i år med den biten.

En sak som konstigt nog jag inte lyckats med än är att ta en öring på fluga i Stockholms ström! Laddat med ny rulle och lina så måste ut o lösa den biten snart.
Vision Tank 3 och Rst M5. Snyggare än så här blir det inte.... I mina ögon.

Har även uppgraderat karputrustningen med förenklande delar men det tar vi senare. 

Jag önskar alla ett jävla skitår 2018 med absolut inga nya PBn. Ironin flödar och vi ses snart igen när det är dags att lägga in fisk ;) Tack för att ni läser! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar