Populära inlägg

onsdag 27 juni 2018

180618 Magipass med Stooor fisk.

Kommer hem efter passet med tjejen.Utan resultat och spring i benen så jag känner mig som en fiskepundare från en annan del av köping ungefär.

Går o lägger mig och allt i huvet bara snurrar karp karp karp karp Regga regga regga.

Dagen efter undrar nästan tjejen varför jag är så förbannat stissig och det är då det brister.

JAG SKITER I DET HÄR JAG DRAR O KÖR NÅGRA DAR TILL!

Flickvännen stirrar på mig med stora ögon och undrar om jag blivit helt dum i huvet för vi kom ju nyss hem från typ fyra dagars fiske. Jag förklarar fint att jag måste fan nöta på annars får jag aldrig min regga!

Sagt och gjort! Packar mina grejer och drar iväg igen. Får upp tältet grejar strategiskt på platser efter hur vi fiskat senaste dagarna och dänger ut grejerna.Första natten händer det absolut ingenting och jag vaknar med ett stort suck och tänker för mig själv att det ska ge resultat snart! sätter mig och käkar min frukost och tänker för mig själv att no way att jag får en på dagen "mina första karpar klippte på natt" så låter grejerna ligga. Efter lunch så ligger solen på och jag sitter i min stol och bara glor på dom stilla spöna som ett fån...

Det är då det händer!

Sakta ser jag hangern vandrar uppåt sen går det iväg! Kastar mig på spöt och sätter fisken i ett tvärstopp,sen blir det en tung tung vandring på fisken åt sidan. Eftersom jag fiskat en hel del så måste man ju vara lite före i tanken oftast och ser mer eller mindre problem med snags och tänker för mig själv att det får bära eller brista!

Jag kör ett riktigt laxgrepp på fisken och till slut så simmar den utåt efter att ha varit bråkig en bra stund. I detta läge börjar fisken bli trött så sista biten går mer eller mindre smärtfritt och fisken går i håven. Jag funderar för mig själv om den verkligen väger... kan den vara... hmmm nä aldrig! tar loss håven och lyfter..

FYFAN den är tung tänker jag för mig själv när jag får den till slingen. jag trodde fan inte det var sant när vågen nästan visar FEMTON kilo! efter att ha dragit av vikten för slingen så visar det på att jag fått en smällfet spegel på hela 13,30kg Längden är 82cm och min regga är ett faktum! Jag bara sitter ner efter releasen och kan absolut inte sluta le...
Trodde fan inte det var sant när jag lyfte bort håvnätet och såg detta! 13,3kg 82cm
Tung tjej var det och min drömkarp! Första reggan

Efter detta trodde jag givetvis det var över men nej nej!

lagom till att jag tänker börja göra ett eftermiddagsmål och en bekant dyker förbi med fika så drar grejerna igen! tänkte för mig själv vafan händer.. drillar fint som fan med en backlead som fastnat i snags men får loss fisken efter lite luftgitarrviftande ungefär.Fisken går i håven och det visar sig vara min första fjällis! Inte nog med det så vägde den hela 10,37kg med.

Vackrare Fisk får man leta efter! 10,37kg och min första fjällis

Efter detta så kunde jag inte bry mig mindre om det högg mer detta pass men nötte på två nätter till med sutarlängd PB som resultat vilket var samma fisk som min flickvän tog passen innan "HAHAHA" så nu har vi samma på 57cm. Vilket jävla pass och vilken eufori! tveksam om jag får känna så här nåt mer detta år. Total jävla glädje!
Catch and release kan ju vara förjävla gött ibland. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar